Impressum

Informacije v skladu s § 5 ECG

ARGE Geopark Karavanke
Hauptplatz 7
A-9135 Bad Eisenkappel

Direktor: Mag. Gerald Hartmann

Kontakt

Tel.: +43 / (0) 42 38/8239-15
Tel: +43 (0) 664 / 11 68 119

E-Mail: office@geopark-karawanken.at
Spletna stran: www.geopark-karawanken.at

Reševanje sporov

Evropska komisija zagotavlja platformo za spletno reševanje sporov (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr.
Naš e-poštni naslov najdete v zgornjem odtisu.

Nismo pripravljeni ali dolžni sodelovati v postopku reševanja sporov pred potrošniško arbitražo.

Odgovornost za vsebino

Kot ponudnik storitev smo odgovorni za svojo vsebino na teh straneh v skladu s splošnimi zakoni. Vendar kot ponudnik storitev nismo dolžni spremljati prenesenih ali shranjenih podatkov tretjih oseb ali preiskovati okoliščin, ki kažejo na nezakonito dejavnost.

To ne vpliva na obveznosti odstranitve ali preprečitve uporabe informacij v skladu s splošnimi zakoni. Vendar je odgovornost v zvezi s tem mogoča šele od trenutka, ko se izve za konkretno kršitev zakona. Če bomo izvedeli za takšne kršitve, bomo zadevno vsebino nemudoma odstranili.

Odgovornost za povezave

Naše spletno mesto vsebuje povezave do zunanjih spletnih mest tretjih oseb, na katerih vsebino nimamo vpliva. Zato ne moremo prevzeti nobene odgovornosti za te zunanje vsebine. Za vsebino povezanih strani je vedno odgovoren njihov ponudnik ali upravljavec. Povezane strani so bile v času povezovanja preverjene glede morebitnih pravnih kršitev. Ob povezovanju nezakonite vsebine niso bile prepoznavne.

Vendar pa stalno spremljanje vsebine povezanih strani ni smiselno, če ni konkretnih znakov pravne kršitve. Če bomo izvedeli za kakršno koli kršitev zakona, bomo takšne povezave takoj odstranili.

Avtorske pravice

Za vsebine in dela na teh straneh, ki jih ustvarijo upravljavci strani, velja nemško avtorsko pravo. Za razmnoževanje, obdelavo, distribucijo ali kakršno koli obliko komercializacije takega gradiva, ki presega področje uporabe zakona o avtorskih pravicah, je potrebno predhodno pisno soglasje njegovega avtorja ali ustvarjalca. Prenosi in kopije tega spletnega mesta so dovoljeni le za zasebno, nekomercialno uporabo.

Če vsebine na tem spletnem mestu ni ustvaril upravljavec, se spoštujejo avtorske pravice tretjih oseb. Zlasti vsebine tretjih oseb so označene kot take. Če kljub temu opazite kršitev avtorskih pravic, nas o tem ustrezno obvestite. Če bomo izvedeli za kakršne koli kršitve, bomo takšno vsebino nemudoma odstranili.

Ugovor zoper oglaševalsko pošto

Nasprotujemo uporabi kontaktnih podatkov, objavljenih v okviru obveznosti odtisa, za pošiljanje oglaševalskega in informativnega gradiva, ki ni bilo izrecno zahtevano. Upravljavci teh strani si izrecno pridržujejo pravico do pravnih ukrepov v primeru neželenega pošiljanja oglasnih informacij, npr. prek neželene elektronske pošte.

Slike in fotografije

Avtorske pravice za vse slike in fotografije na spletni strani ima ARGE Geopark Karavanke, Turistično društvo Bad Eisenkappel ali g. Jürgen Lamprecht, ki je zanje podelil vse pravice uporabe.

Gostovanje

EDV & Internetservice
Jürgen Lamprecht

Web: www.individuell.biz

 

Geopark Karawanken
X